Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Header Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada
Logo Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada

Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada

Fisioteràpia i Rehabilitació

Necessites ajuda?

Ens pots trobar a:

  • Localització Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada C/ Concepció, 34
    08650 SALLENT

Segueix-nos a:

Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada

Fisioterapeuta

Fisioteràpia i Rehabilitació

Header Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada

Informació

Sara Esteve, fisioteràpia personalitzada

Sóc fisioterapeuta des de l'any 1999, col.legiada pel Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya, he treballat en diferents àmbits de la fisioteràpia, privat, mútues, residències de gent gran i fent domicilis tant privats com de Seguretat Social.
L'any 2007 vaig obrir el meu propi Centre de Fisioteràpia a Artés, FISIOARTÉS, fins al 2021 on em trasllado a Sallent, poble natal i el que em va veure creixer en la Fisioteràpia, ja que hi vaig estar treballant els primers 4 anys.
Us ofereixo un tracte personalitzat i integral, som professionals del món de la Salut. La fisioteràpia és la ciència de l'àmbit sanitari, l'objectiu de la qual és preservar, restablir i augmentar el nivell de salut de les persones i específiciament, la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat mitjançant qualsevol dels mitjans manuals, físics i químics al seu abast.
El fisioterapeuta és l'únic professional format, qualificat i legalment capacitat per atendre les teves necessitats mitjançant aquestes tècniques.

Especialitats

Fisioteràpia esportiva, traumatològica, neurològica, infantil, respiratòria. 
Cesàrea i episiotomia, incontinència urinària (Mètode Saló-Darder)
Fisioteràpia estètica (drenatge limfàtic corporal, facial i capil.lar; tractament circulatori i capçal de rodets)
RPG (Reeducació Postural Global), escolisis, hiperlordosis, cifosis, dismetries, treball de CORE, exercicis correctors de columna vertebral, mobilització... 
Migranya, vertigens, tùnel carpià, recuperació post quirúrgica.

FISIUM, Mètode saló-Darder

A Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada, treballem des de fa 9 anys amb el dispositiu FISIUM que ens permet treballar la musculatura des de la part més profunda fins la part més superficial, fent el massatge i l'estirament al mateix moment, treballant a nivell d'organs de golgi, receptor sensorial propioceptiu que estan situats especificament als tendons musculotendinosos, informant així al cervell de la tensió muscular que perceben, per tal de crear un canvi estructural a la musculatura i corretgir les tensions muculars.
Amb aquest dispositiu podem treballar qualsevol patologia o àlgia, tant aguda com crónica
Millorem l'elasticitat dels teixits, guanyem graus articulars, corretguim males postures, desfibrosem cicatrius, donem una millor qualitat de vida.

Cervicàlgies / Dorsàlgies / Lumbàlgies

Mitjançant un test muscular exclusiu del Mètode Saló-Darder, fem una valoració de la musculatura, sempre començant des de nivell lumbar i acabant valorant les cervicals. Amb aixó sabrem quina es la musculatura que tenim carregada en el moment de la visita, poden així anar treballant les diferents capes musculars fins arribar a l'origen de la lesió. Aquest test es fa abans i després de la visita, per valorar com a canviat la musculatura i que el pacient sigui conscient del canvi estrucutral  que ha tingut el seu cos.

Cicatrius / Episiotomies / Cesàries / Trencaments Fibril.lars

Gràcies al treball en profunditat que ens ofereix la Fisium, podem desengatxar les fibrosis que es creen després d'una cicatriu, cesàrea, episiotomia, a partir dels 5-6 mesos post cicatriu, ja que al treballar amb tanta profunditat necessitem deixar un temps que ens asseguri la cicatrització del teixit per poder-lo treballar bé i desfer les fibrosis que es creen per naturalesa durant la cicatrització, per potecció de la zona afectada. En el cas del trencament fibril.lar, el temps d'espera dependrà de la grandària del trencament, peró la filosofia, el tractament serà la mateixa. És independent, del temps que faci que tinguis la cicatriu, ja que la fibrosi acabarà desapareixent i millorant l'elasticitat de la zona, fent que la limitació i les activitats de la vida diària o esportiva sigui la normal.

 

Horari

Dilluns a divendres hores convingudes

Localització

C/ Concepció, 34 - 08650 SALLENT

Necessites ajuda?

Segueix-nos a: