Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Tancar
Filtrar

Productes i serveis

Filtrar per establiment

Filtrar per preu

0€ - 58

Alimentació i begudes

Ordenar per:

Sempre s'ha dit que som el que mengem. A Sallent, podràs ser com tu vulguis perquè trobaràs de tot. Menjar saludable, aperitius per obrir la gana, café o té que siguin l'excusa per convidar a algú, salses que acaben recordant a moments, licors per celebrar allò que t'ha costat tant aconseguir... Tenim varietat per cada tipus de persona, tant per aquelles que no tenen tant temps i busquen plats més ràpids, com als amants de la cuina, aquelles persones més saludables i a les que els hi agrada experimentar!

I és que en realitat, menjar es converteix també en l'excusa del motiu de reunió. Fes que aquests moments siguin fàcils i només et preocupis de passar-t'ho bé.

Llegir més

Estil de vida saludable

Són aquells hàbits del nostre dia a dia, que ens mantenen sans i amb menys limitacions funcionals. I és que no cal cuidar-se per viure una vida llarga i eterna, sinó per poder aprofitar al màxim la vida que tenim. Mantenir-nos actius i amb una dieta equilibrada, no només és una cosa física, també mental i és que està demostrat que seguir hàbits saludables redueix l'ansietat i la depressió. Tens un percentatge més elevat de gaudir de la felicitat, sentir-te bé amb tu mateix i autorrealitzat.

Beneficis de tenir una bona alimentació

És clar que la millor dieta és aquella variada i sempre tenint aquell dia de caprici que tots desitgem que arribi. I és que cuidar el nostre cos, ens ho torna amb una sèrie de beneficis de gran valor per a la qualitat de les nostres vides. Ajuda a l'estimulació de la immunitat, al funcionament del sistema digestiu, enforteix els ossos, redueix el risc de malalties, dóna suport a un creixement saludable en els més petits… i això en són només alguns. És fàcil sumar-te a aquest estil de vida després de saber tots aquests beneficis.

Per què hauries d'incloure fruites a les teves dietes

Tots coneixem aquell amic que menja 5 peces al dia i aquell altre que fa 5 anys que no menja fruita, de quin equip ets? Doncs si ets del primer, felicitats i segueix així! Per contra… et convencerem que les fruites són el teu millor aliat. No només aporten sucres naturals que ens donen energia i sense desajustos de glucosa, sinó que equilibra els minerals del teu cos. I no, no val menjar només un tipus de fruita, així que diverteix-te provant sabors i textures!

Beus prou aigua? La importància de tenir un bon control

Tot i que hi ha moltes begudes que aconsegueixen treure't la set o refrescar-te més que l'aigua, hi ha una cosa que només aquesta té i són les seves múltiples aportacions positives al nostre cos. Sabies que un 60% del cos és només aigua? Això vol dir que tots els òrgans, per funcionar correctament, necessiten aquesta beguda. Ajuda a regular la temperatura, que els fluids tinguin un bon equilibri ia transportar els nutrients dels aliments que ingerim. Els teus ronyons t'ho agrairan, ja que és indispensable per a ells, perquè requereixen prou fluids per purificar residus i transportar l'orina a la bufeta. Per poder tenir tots aquests beneficis, només has de fer 1 cosa: beure aigua. Fàcil, oi? El que és aconsellable aproximadament són beure 3-4 litres d'aigua diaris. Ho fas?