Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Tancar
Filtrar

Productes i serveis

Filtrar per establiment

Filtrar per preu

4€ - 60

Serveis

Ordenar per:

L'estrès, la contaminació, les radiacions, l'edat, una alimentació i rutina equivocada pot conduir a molts problemes de pell que fan que la nostra autoestima decaigui, però mai és tard per poder començar a fer les coses bé i posar-nos en mans d'un especialista, que serà el millor antídot. Prova un tractament facial o corporal, recursos molt utilitzats per millorar l'aspecte de la pell sense recórrer a cap cirurgia.

Llegir més

Consenteix el teu cos

Imagina poder recuperar l'estètica d'una zona que et desagrada; fisioteràpia estètica, la millor aliada per aquests casos. Gràcies a tècniques específiques i massatges, podràs tornar aquell aspecte que vas perdre. Digues adeu a la cel·lulitis, recupera l'elevació dels teus glutis i la fermesa de les cames, defineix l'abdomen i descobreix tots els seus beneficis.

Sessions de bellesa

Sabies que també pots eliminar les toxines del teu cos amb sessions de drenatges limfàtics? A través de massatges suaus i lleugers, fan que tots els líquids del cos estiguin en moviment i afavoreixen l'eliminació de substàncies tòxiques pel cos que s'acumulen.