Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar

Beguda

Ordenar per:

Sabies que l'origen de les begudes alcohòliques se situa fa més de 9.000 anys quan va anar apareixent l'agricultura? Que la mitologia grega, relaciona la invenció del vi al seu Déu? Sabies que les dones van inventar la cervesa? I que... et pots emborratxar sense alcohol? Si totes aquestes curiositats t'han sorprès, mirar el nostre apartat de begudes et deixarà encara més bocabadat.
Aprofita la comoditat d'estar a casa i no haver de carregar-les. Tens alguna celebració?

Llegir més

Beneficis del Cafè

El cafè a més a més de ser una de les begudes que més agrada, i que moltes persones prenen només iniciar el seu dia, té una sèrie de beneficis (sempre prenent un consum moderat, està clar). I és que a més de mantenir-te despert i donar-te un xut d'energia, és un fort antioxidant, ajuda a prevenir malalties, és un accelerador natural del metabolisme, i per això crema grassa i protegeix el teu cor.

Hi ha 10.000 tipus de cafè aproximadament, una xifra molt elevada en comparació amb altres begudes i és que es pren des del 1668 en Nord-americà.

El te ho cura tot?

Hi ha diferents te, cadascun amb els seus beneficis. És molt curiós i sorprenent com aquesta barreja d'aigua amb plantes, té tanta riquesa en el nostre organisme.

El te verd s'utilitza com medicina natural. Té propietats per millorar l'agilitat mental i la capacitat de pensar, per perdre pes i per tractament de trastorns intestinals, mals de cap...

El té negre, ajuda a mantenir les artèries i prevé les malalties cardíaques, a més de combatre infeccions. Conté Fluor, sí. Per això és ideal per prevenir les càries i problemes bucals.

Aquest només són dos tipus i els seus beneficis, imagines quins altres factors positius et brinda aquesta beguda?

Infusiones i té, hi ha diferències?

Sembla que aquests dos conceptes creen molt debat i molta confusió, ara sabràs les seves diferències.

Les infusions són una barreja de fruites o herbes aromàtiques en aigua bullent, mentre que el té tracta d'un líquid preparat en aigua o llet.

Ara ja saps!