Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar

Política de privacitat

UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT, d'ara endavant Sallentcomercial.com, garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 34/2002 de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades pel comprador, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "clients" de Sallentcomercial.com per tal únic de gestionar les seves comandes i realitzar campanyes comercials del seu possible interès (ofertes, promocions, descomptes, etc.). Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació comercial pot comunicar-ho a hola@sallentcomercial.com i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.

Totes les comunicacions privades entre Sallentcomercial.com i els seus usuaris o compradors seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

Sallentcomercial.com no es fa responsable de la informació que apareix en els dissenys.

Sallentcomercial.com es reserva el dret de verificar la informació facilitada per l'usuari qui, per la seva banda, un cop registrat, podrà accedir en tot moment al seu perfil.

Sallentcomercial.com adverteix l'usuari que podrà rebutjar les peticions de registre realitzades de forma fraudulenta o en vulneració de normes i drets de tercers, podent ser donats de baixa si infringeixen les condicions legals del lloc web.

L'usuari és responsable de l'ús i confidencialitat de la seva contrasenya d'accés. Per això, davant de qualsevol sospita que la seguretat s'ha vist vulnerada, haurà de procedir a modificar-la immediatament. L'usuari també pot exercir en tot moment el seu dret a rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a hola@sallentcomercial.com adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.