Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Tancar
Filtrar

Productes i serveis

Filtrar per establiment

Filtrar per preu

0€ - 45

Ensenyament

Ordenar per:

Aprendre és fàcil si t'ensenyen de la millor manera. Moltes vegades sorgeix la frustració per no estar absorbint tot el coneixement; transformem l'ensenyament. Aprèn idiomes i preparat per exàmens oficials, entén les matemàtiques, física i química, informàtica i entrenament per fer entrevistes de qualitat!

Si necessites explotar la teva creativitat, passa per alguns dels nostres tallers, on faran volar la teva imaginació i te'n voltaràs d'inspiració.

Amb classes de grups reduïts i amb una atenció més personalitzada, estem convençuts que podràs atrapar qualsevol repte que et proposis.

Llegir més

Classes de reforç

Creus que necessites aquella empenta extra que et motivi i et faci treure el millor de tu? Aquestes classes poden ajudar-te a desenvolupar els teus coneixements i saber aplicar-los de la millor manera. Classes de català, castellà, anglès, nivell de primària, ESO i batxillerat. Tu pots fer que el camí sigui més fàcil.

Preparació per exàmens oficials d'idiomes

Com tots ja sabem, l'Anglès, Francès... els idiomes en general sempre obren més portes, tant al coneixement com a les oportunitats a la vida laborals. Aconseguir un títol d'acreditació d'un idioma, no és difícil, et direm la clau; constància, motivació i atenció personalitzada. Aquests 3 elements tan fonamentals els podràs trobar a Sallent.

Classes d'informàtica per a Jubilats

Un món en constant canvi, mòbils, ordinadors, televisions, aparells que els hi pots parlar i et contesten... Masses coses que de cop, poden semblar molt complicades, però la tecnologia està amb nosaltres per ser una eina resolutiva. Aprèn a dominar l'ara. Mai és tard per aprendre.

Classes Speaking

Classes de conversa en anglès i francès, també per jubilats i amb l'opció de fer-ho des de casa.

Tallers infantils i per adults

Deixeu volar la creativitat en tallers monogràfics on podràs gaudir d'activitats d'art diferent. També tenim tallers d'art per infants, on ajudarà al desenvolupament de la capacitat expressiva i juga un paper molt important en el procés d'aprenentatge.