Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar

Maquillatge

Ordenar per:

Amb el maquillatge podem aconseguir el que volem, sempre utilitzant bones tècniques i bons productes. És important conèixer el nostre rostre i adaptar totes les eines a aquesta. Fes-lo servir com i quan vulguis!

Llegir més

Tria la teva base de maquillatge acord a tu

Depenen del color de les teves venes, pots saber si la teva pell té un to càlid o fred i descobrir quins colors et queden millor i quina base de maquillatge seria ideal per tu, tenint en compte també el tipus de pell.

La màgia de l'il·luminador i dels bronzejadors

Els il·luminadors serveixen per ressaltar, el pots aplicar a la punta del nas, sota l'arc de la cella, i als pòmuls. En canvi, el bronzejador, serveix per a tot el contrari, amb aquest es creen profunditats. Si vols marcar les faccions, fer un efecte òptic per minimitzar el teu front o perfilar el nas, aquest producte és per tu.

Com fer servir les ombres d'ulls?

Les ombres fosques tenen la mateixa funció que el bracejador, aplica-les a la conca de l'ull mentre que les ombres clares, que actuen com l'il·luminador, aplica-les al llagrimal per aportar llum als teus ulls.

Obra la teva mirada i vigila amb els últims detalls

Assegurat de tenir una bona màscara de pestanyes, que és la que t'obrirà la mirada. Pots optar per una waterproof o resistent a l'aigua perquè et duri tot el dia.

Finalment, afegeix una mica de color als llavis amb un glos o un pintallavis i amb el coloret vigila de difuminar-lo bé.

Necesites ajuda?

Si vols saber més sobre maquillatge, pots demanar als establiments i t’assesoraran i t’explicaran el millor per tu!