Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar

Cafè, té i infusions

Ordenar per:

El combat queda obert, perquè sabem que hi ha l'equip del cafè, l'equip del te i el de les infusions. Però per cobrir les necessitats de tots vosaltres, ho tenen tot pensat! I si... fins i tot per tu, aquell que beu cafè descafeïnat... I és que s'ha de dir que els 3 tenen les seves coses bones amb un consum moderat. Decideix de quin equip ets i després tria el format que més t'agradi. Obrim un altre debat; càpsules?, soluble? No passa res, ho tenen tot!

Llegir més

Beneficis del Cafè

El cafè a més a més de ser una de les begudes que més agrada, i que moltes persones prenen només iniciar el seu dia, té una sèrie de beneficis (sempre prenent un consum moderat, està clar). I és que a més de mantenir-te despert i donar-te un xut d'energia, és un fort antioxidant, ajuda a prevenir malalties, és un accelerador natural del metabolisme, i per això crema grassa i protegeix el teu cor.

Hi ha 10.000 tipus de cafè aproximadament, una xifra molt elevada en comparació amb altres begudes i és que es pren des del 1668 en Nord-americà.

El te ho cura tot?

Hi ha diferents te, cadascun amb els seus beneficis. És molt curiós i sorprenent com aquesta barreja d'aigua amb plantes, té tanta riquesa en el nostre organisme.

El te verd s'utilitza com medicina natural. Té propietats per millorar l'agilitat mental i la capacitat de pensar, per perdre pes i per tractament de trastorns intestinals, mals de cap...

El té negre, ajuda a mantenir les artèries i prevé les malalties cardíaques, a més de combatre infeccions. Conté Fluor, sí. Per això és ideal per prevenir les càries i problemes bucals.

Aquest només són dos tipus i els seus beneficis, imagines quins altres factors positius et brinda aquesta beguda?

Infusiones i té, hi ha diferències?

Sembla que aquests dos conceptes creen molt debat i molta confusió, ara sabràs les seves diferències.

Les infusions són una barreja de fruites o herbes aromàtiques en aigua bullent, mentre que el té tracta d'un líquid preparat en aigua o llet.

Ara ja saps!