Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar

Política de devolucions

Els productes comprats en SallentComercial.com, es podran tornar i reemborsar en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació, sempre que no s’hagin utilitzat i es conservin tots els embalatges originals. Per exercir el dret de desistiment pots enviar-nos un correu electrònic a hola@sallentcomercial.com i t’informarem dels passos a seguir.

Per normativa legal determinats productes no admeten devolució, per exemple:

• Articles confeccionats o personalitzats d’acord amb les especificacions de client.
• Productes que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
• Productes que, després del seu lliurament i per la seva naturalesa, s’hagin barrejat amb altres.
• Productes desprecintats, en particular determinades peces de roba, pel·lícules de cinema, música, videojocs o programes informàtics en suport físic com CD, DVD o BlueRay.
• Roba interior.
• Productes d’alimentació.

Per exercir el dret de desistiment s’han de complir els següents requisits:

1. El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original.
2. L’enviament s’ha de fer utilitzant la mateixa caixa o embolcall en el qual ha estat rebut per protegir el producte.
3. En el cas que no es pugui fer amb l’embolcall amb què es va lliurar, el client haurà de protegir el producte perquè arribi amb les màximes garanties possibles per a la seva revisió.
4. S’ha d’haver comunicat la devolució o el paquet ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament o factura emesa dins de l’embolcall.

Producte defectuós

En cas de tractar-se d’una devolució per algun defecte en el producte, cal avisar en els 14 dies següents a la data de recepció per poder reclamar i gestionar un canvi o devolució.

Per retornar el producte pots triar una d’aquestes dues opcions:

A. Si gestiones o contractes la teva pròpia devolució:

Hauràs de tornar-nos o lliurar directament els béns a l’establiment on has fet la compra, o al nostre magatzem situat a Pol. Industrial Pla de Santa Anna - 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona), Nau AITPRINT en horari de 8 a 15h. A més tard en el termini de (14) catorze dies naturals a partir de la data en què ens comuniquis la teva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si fas la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini.

B. Si Sallent Comercial gestiona i contracta el servei de devolució:

En aquest cas el client s’haurà de fer càrrec dels costos de la gestió de la devolució que estan estimats en 8,50 € (Segons pes i dimensions, determinats productes poden tenir unes despeses d’enviament superiors). T’abonarem el pagament rebut, restant les despeses de devolució.
El producte retornat ha de ser lliurat al transportista, que nosaltres enviarem, dins d’una caixa estàndard (ja sigui la caixa en la qual et va arribar o una altra, però no es pot lliurar el producte directament al transportista). També hauràs de posar en un lloc ben visible el número de referència que t’indicarem. En cas de no fer-se així, Sallent Comercial no podrà tornar l’import del producte retornat.
Un cop comprovem que els articles estan en perfecte estat es realitzarà l’abonament de l’import per transferència bancària.