Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Fisium Multitherapy
Fisium Multitherapy

Fisium Multitherapy

Sara Esteve Fisioteràpia personalitzada

45.00€

En stock

Necessites ajuda?

Descripció

Tractament amb FISIUMMultitherapy és un sistema d’aspiració calibrat: pujada, aguant i baixada. D’aquesta manera podem treballar el teixit en totes les seves capes superficials i profundes sense lesionar-lo, podent treballar sobre zones delicades amb total tranquilitat. El sistema de control numèric, ens permet regular les forçes exactes que ens permeten crear l’estímul necessàri i adequant per a cada tractament per assolir els resultats desitjats.

Afavoreix la lliberació de tenssions musculars perqué és una tècnica de treball no agressiva peró sí profunda. La força i la profunditat s’apliquen progressivament, evitant que el teixit es posi en defensa. El resultat del tractament és una reacció positiva, on és produeix una estimulació de la producció d’endorfines, que sumat a l’acció mecànica dona llibertat al teixit, la millora és presenta immediatament.

Els aplicadors, ens permeten l’adaptació correcte a tot tipus d’articulació i a la topografia específica de cada zona del cós.Podem tractar les següents lesions:

- Contractura muscular aguda i crònica

- Fibrosi postquirurgica

- Trencament fibrilar

- Incontinència urinària

- Fisiopatologia articular

- Migranya

- Vèrtig

- Túnel carpià

- Manegot dels rotadors

- Tendinitis

- Bursitis

- Cervicàlgia

- Recolocació de l’atlas

- Lumbàlgia

- Dorsàlgia

- Pubàlgia

- Limitació articular

- Recuperació de l’edema i hematoma postquirúrgic

- Prevenció de les fibrosis postquirúrgiques o post-trencament muscular