Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
17 Desembre 2021 Per: Administrador
Vine a comprar!
Vine a comprar!

La nova campanya del CCAM anima a comprar al comerç de proximitat

Amb l'objectiu de reactivar el comerç de proximitat i animar a la ciutadania a redescobrir els centres històrics dels municipis el Departament d'Empresa i Treball, a través de la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa la campanya "Vine al teu comerç, vine a comprar".

Les botigues del poble omplen de llum i color els carrers i conviden a viure, conèixer i gaudir del centre. El comerç ha sigut un dels sectors més afectats per la crisi sanitària i per aquest motiu és de gran importància la seva reactivació. Han sigut mesos durs i ens trobem en un moment crític que requereix un gran canvi. Sallent no es resigna a sobreviure sinó que demostra la seva força de superació i aposta per vendre en línia, adaptant-se així a les noves realitats de consum. El nou marketplace de sallentcomericla.com neix amb l'objectiu d'acostar a la gent al comerç local i de proximitat, fomentant així, la cohesió social del municipi.

A sallentcomercial.com pots comprar productes i sol·licitar serveis als establiments on ho fas normalment, ara de forma online. D'aquesta manera els comerciants i professionals posen al teu abast més de 300 productes i serveis. A més, t'atendran com ho fan de costum, t'aconsellaran i resoldran els teus dubtes a través de canals telemàtics amb l'objectiu d'oferir el millor servei.

La digitalització i el creixement del comerç electrònic han arribat per quedar-se i els comerciants i professionals sallentins s'han implicat i s'han esforçat per actualitzar els seus coneixements i brindar-nos un comerç local actualitzat, més fort i atractiu que ha millora la qualitat de l'oferta i que enriqueix la qualitat de vida del poble; en definitiva un comerç local més competitiu. Així que no ho dubtis: "Vine al teu comerç, #vineacomprar".

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.