Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
17 Gener 2022 Per: Administrador
Una alegria pel dia més trist de l'any
Una alegria pel dia més trist de l'any

Avui, 17 de gener se celebra el Blue Monday o "Dilluns Blau", el dia més trist de l'any.

Segons una fórmula matemàtica, el tercer dilluns del mes és el dia més trist de l'any per diferents factors que influeixen al caràcter i a l'estat anímic de les persones. Molts científics posen en dubte aquesta conclusió i nosaltres també! Ens hem despertat amb un cel blau i un dia ben assolellat i això, afortunadament, ens alegra el dia. A més tenim una bona notícia: Estem de rebaixes!

Hi ha res millor que començar el nou any amb grans descomptes? Això si que és una alegria! segur que se't dibuixa un somriure a la cara quan trobis allò que busques, ara amb grans descomptes!

Si tu també ets dels que es proposa nous reptes per l'any, al marketplace de sallentcomercial.com trobaràs tot allò que necessites.

T'has proposat fer més esport? Cuidar-te?
Doncs bé, cuidar-se per dins és essencial, però també ho és fer-ho per fora. Al marketplace aconseguiràs productes de bellesa per a tota mena de pells o cabells. També descobriràs equipacions esportives de rebaixes per motivar-te a fer més esport!

Vols passar més temps amb la família?
O potser sortir més? Si després de les restriccions tens ganes de sortir, passejar i gaudir de l'aire lliure, busca en el catàleg experiències increïbles per fer en parella o amb tota la família.

A més, a tots ens agrada estrenar roba nova, i que bé saber que has pagat menys, oi? Descobreix roba de rebaixes per a tots els gustos, des de peces més elegants fins a roba més còmoda o roba interior.

Per altra banda, no podem oblidar que la Covid-19 encara és present entre nosaltres. Estem vivint uns moments atípics i la sisena onada ens està tocant a tots de prop, el que obliga moltes famílies a confinar-se. El marketplace de sallentcomercial.com és l'alternativa més pràctica pels moments que estem vivint actualment. Si no pots sortir de casa per raons de força o bé, si prefereixes no fer-ho per evitar aglomeracions trobaras a l'ampli catàleg del sallentcomercial.com tot allò que necessites, serveis i productes de comerç local, en un clic a la porta de casa.

Vinga, alegra la cara que estem de rebaixes!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.