Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Header Tendals Gabriel
Logo Tendals Gabriel

Tendals Gabriel

Especialistes en sistemes de protecció solar

Necessites ajuda?

Ens pots trobar a:

 • Localització Tendals Gabriel C/ Carretera 40, Baixos
  08650 Sallent

Segueix-nos a:

Tendals Gabriel

Instal·lació de tendals

Especialistes en sistemes de protecció solar

Header Tendals Gabriel

Informació

Tendals Gabriel

Tendals Gabriel som una empresa especialitzada en la incorporació de productes i teixits tècnics de protecció solar, tant d’interior com d’exterior. Des de Sallent, on es troben les nostres instal·lacions, treballem amb un propòsit clar: contribuir en la millora del teu benestar. Tant a nivell funcional com decoratiu. Ja siguis un particular o una empresa. 

I som el que som gràcies al que hem sigut. Per parlar dels nostres orígens cal remuntar-nos a finals del 1890. Sí, fa temps que som per aquí, però la nostra activitat principal no ha estat sempre la mateixa. Ens hem hagut d’adaptar a nous temps, nous entorns, reorientar-nos i innovar. Canvis que ens han fet créixer i ens permeten, a dia d’avui, poder oferir les millors solucions personalitzades en el desenvolupament de projectes de protecció solar.

Actualment, la nostra activitat principal es centra en els sistemes de protecció solar, però el que oferim no s’acaba aquí. A Tendals Gabriel trobaràs una gran varietat de productes diferenciats en quatre gammes diferents:

 • Tendals per a vivendes
 • Tendals industrials
 • Cortines
 • Matalasseria

 

Experiència, innovació, qualitat i proximitat

Aquests son els valors que ens mouen i amb els que treballem per aconseguir el nostre propòsit:
 

 • Experiència. Amb més de 75 anys d’experiència en el sector, sabem exactament com actuar vers els diferents reptes que hem d’afrontar.
 • Innovació. Ens adaptem als canvis que pateix l’entorn i el sector, apostant per oferir les últimes tendències en materials, dissenys i productes.
 • Qualitat. Comptem amb proveïdors de primeres marques que garanteixen la qualitat dels productes i teixits amb els que treballem.
 • Proximitat. Oferim un tracte proper, familiar i personalitzat, adaptant-nos a les exigències i necessitats de cada client.

Horari

De dilluns a divendres:

Matins: de 9:00 a 13:00 h
Tardes: de 17:00 a 20:00 h

Localització

C/ Carretera 40, Baixos - 08650 Sallent

Necessites ajuda?

Segueix-nos a: