Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
05 Juliol 2022 Per: Administrador
Rebaixes d'estiu!
Rebaixes d'estiu!

Han sigut uns mesos molt intensos al poble, hem vist els carrers plens de colors, música i molta alegria. Al maig vam celebrar el Sallent, un aparador d'experiències inoblidables, al juny el poble s'ha guarnit amb Les Enramades, hem celebrat el Sant Joan i hem començat el mes de juliol amb el Carnaval d'Estiu. Potser us imagineu que ara tot tornarà a la normalitat, però encara hi ha més: Arriben les rebaixes d'estiu!

Suport al petit comerç

S'inicia un nou període en el que donar suport al petit comerç, als empresaris locals que donen suport al desenvolupament i a la vida del poble. Per la seva proximitat, qualitat, tracte personalitzat, seguretat i confiança, ja que, el comerç local t'ofereix totes les garanties.

Hem sortit al carrer a preguntar i això ens han dit alguns veïns de Sallent:

Carles, 47 anys: "Cada estiu anem al càmping i ja fa temps que volem comprar una barbacoa per fer els dinars i sopars amb família o amb la colla d'amics del càmping. Aquestes rebaixes aprofitaré per comprar-ne una".

Júlia, 22 anys: "Jo aprofito les rebaixes per comprar roba o sabates. Estic mirant xancletes per anar a la piscina perquè les que tinc ja són molt velles"

Pedro, 61 anys: "Tengo que comprarme un móbil nuevo y como no entiendo mucho de tecnologia, prefiero comprarlo en el pueblo, así si tengo algún problema, me acerco a la tienda y me ayudan. Y si está rebajado, ¡mucho mejor!"

Puri, 53 anys: "A mi m'agrada cuidar-me i aprofito les rebaixes per comprar cosmètica. He vist una crema anticel·lulitis que m'anirà molt bé, sobretot ara que a l'estiu vaig amb vestits o faldilles i ensenyo més les cames"

Xavi, 35 anys: "Doncs no busco res en concret, però com que a la web el catàleg és molt visual i fàcil de veure els productes i els preus, quan veig alguna cosa que em fa falta la compro. Ara que hi ha rebaixes, hi entraré a donar una ullada"

Heu reconegut a algún d’ells?

 

Per unes rebaixes conscients i responsables

Sabem que sovint les rebaixes s'associen amb el concepte de malbaratament, però aquests últims anys hi ha una tendència que convida a comprar amb una altra actitud. Es tracta de la compra conscient i molts experts la resumeixen en tres "c" que et poden anar molt bé per a una compra més responsable.

"C" de cap

Abans d'obrir el mòbil o l'ordinador passeja per casa, mira els armaris de la cuina, el de la roba o el del WC. Dedica un temps a pensar amb calma què és el que realment necessites.

 

"C" de calma

La febre de les rebaixes s'encomana molt ràpidament, no hi caiguis! Siguem sincers, sempre hi ha espai per un capritx, una oportunitat que val la pena... però recorda fer-te la pregunta de si realment ho necessites.

 

"C" de control.

Quin pressupost tens? Sigues realista! Així evitaràs gastar per gastar. A més, aplicaràs més intel·ligència a l'hora de comprar i t'esforçaràs per estirar cada cèntim fins al final.


Ja tens pensat què compraràs? 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.