Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
19 Febrer 2022 Per: Administrador
NOVA CAMPANYA: Avui coneixem a...
NOVA CAMPANYA: Avui coneixem a...

Hem iniciat una nova campanya a les xarxes socials!
Si sou seguidors del perfil d'Instagram de @sallent_comercial haureu vist una sèrie de vídeos, i si no, ja esteu tardant a seguir-nos!

La campanya té com a objectiu conèixer de més a prop a les persones que hi ha darrere dels negocis del poble, apropant la imatge dels comerciants i centrar-nos en els valors del comerç local: la confiança, les relacions personals, la qualitat, la proximitat o la immediatesa.

 A través d'aquests vídeos coneixem els seus locals, els productes o serveis que ofereixen i sobretot, els comerciants i professionals. A Sallent tenim una gran quantitat de comerciants amb un tracte i qualitat excel·lent. Aquesta campanya serveix per a recordar-nos a tots i totes que darrere de cada taulell hi ha persones, amb les seves vivències que treballen incansablement per millorar els seus serveis i escoltar el consumidor. Tant és així, que tots ells formen part de la botiga virtual o marketplace www.sallentcomercial.com, que ofereix als consumidors l'oportunitat de comprar en línia al comerç local.

Estigueu atents a les xarxes socials perquè cada mes presentarem nous botiguers i professionals. Els comerciants són una part indispensable de Sallent, però també ho són els veïns que donen suport a les petites i mitjanes empreses del poble, així que aprofitem per a donar-vos les gràcies pel suport rebut!

Viu el comerç local! Viu Sallent Comercial
 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.