Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Logo Go idiomes

Go idiomes

Centre de formació per a totes les edats.

Necessites ajuda?

Ens pots trobar a:

  • Localització Go idiomes Carrer Avinyó 8
    08650 Sallent

Segueix-nos a:

Go idiomes

Escola d'idiomes

Centre de formació per a totes les edats.

Header Go idiomes

Informació

FORMACIÓ PER NENS I NENES

A Go Idiomes trobaràs cursos adreçats als petits de la casa. Els alumnes trobaran un espai per familiaritzar-se amb la llengua anglesa i adquirir coneixements dia rere dia.El mètode que s’aplica a les nostres aules és motivador i inclusiu mitjançant el joc com a principal eina d’aprenentatge per tal d’assolir els nostres objectius.

FORMACIÓ PER ADULTS ( CATALÀ, ANGLÈS, ALEMANY I FRANCÈS)

Des de Go Idiomes, considerem molt important l’aprenentatge al llarg de la vida. L’educació d’adults permet que les persones adultes desenvolupin capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. És per aquest motiu que oferim cursos d’idiomes adreçats a totes les franges d’edat.

REPÀS

A vegades ens trobem que els nostres fills/es tenen dificultats en alguna assignatura i necessiten reforçar-la. A Go Idiomes els ajudarem a superar aquestes dificultats fent un seguiment exhaustiu de les activitats que han de realitzar ja sigui a l’escola o a l’institut i, si és necessari, es mantindrà contacte directe amb el seu o la seva mestre/a per tal d’acompanyar a l’alumne/a d’una manera més efectiva i poder així respondre d’una manera més satisfactòria les seves necessitats

INFORMÀTICA

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació són ja una realitat dins del món educatiu i del lleure. Per això, creiem convenient la necessitat de conèixer i saber utilitzar un ordinador, per tal d’aprendre a aprofitar-lo i fer-ne un bon ús.

De forma amena i pràctica aprenen a treure un bon profit de l’ordinador. Preparem sessions basades en l’ús pràctic d’ordinadors personals, amb programes que combinen gràfics, imatges i texts, sessions d’internet i tècniques multimèdia

Localització

Carrer Avinyó 8 - 08650 Sallent

Necessites ajuda?

Segueix-nos a: