Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Header Ferreteria Tresserres
Logo Ferreteria Tresserres

Ferreteria Tresserres

la teva ferreteria de confiança

Necessites ajuda?

Ens pots trobar a:

  • Localització Ferreteria Tresserres SANT BERNAT, 1
    08650 SALLENT

Segueix-nos a:

Ferreteria Tresserres

Ferreteria

la teva ferreteria de confiança

Header Ferreteria Tresserres

Informació

OPTIMUS

Som una empresa familiar dirigida des-de 1924 per la familia Ubach-Tresserres-Roca.

A l'inici es va crear la ferreteria per complementar el negoci tèxtil de la fabricació de llançadores. Es va començar venent corretges, cargols,  tacs, politjes, petroli, greixos per a motors i articles relacionats amb el sector tèxtil. Quatre generacions de ferreters ens avalen com a referent a la comarca en el comerç de la ferretería. Al llarg dels anys hem anat evolucionant i creixent com a negoci, primer traslladant la botiga del carrer St.Bernat,8 al St.Bernat,1, a l'any 2005 vàrem inaugurar la botiga de parament de la llar, situada al carrer Torres Amat,7 de Sallent, on oferim un ampli assortiment en tot tipus d'estris per cuinar, organitzar , netejar i decorar la llar. Hem continuat creixent, obrint a l'any 2013 un nou establiment a Navàs , situat al carrer Delfina Bonet,18, on igual que a Sallent tenim una gran gama d'eines manuals, maquinària elèctrica, pintures, drogueria, calefacció, jardineria, lampisteria, serralleria, electricitat..., subministrant les principals marques de referència dins del sector.

Estem associats a la cadena OPTIMUS, que va neixer l'any 2015 fruit de la fusió de les cooperatives CIFEC i COFAC.  Ferreteria Tresserres veniem de CIFEC (cooperativa industrial ferreters catalonia) , fundad a l'any 1969 i juntament amb la fusió amb COFAC, OPTIMUS ha esdevingut la cadena més important de ferreteries del nostre pais.

El nostre equip està format per un grup de professionals que l'assessorarem i aconsellarem en tot el que els nostres clients necessitin.

 

Horari

de dilluns a divendres
9:00 a 13:00
16:30 a 20:00
disabtes 09:00 a 13:00

Localització

SANT BERNAT, 1 - 08650 SALLENT

Necessites ajuda?

Segueix-nos a: