Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
Header Espai Taller
Logo Espai Taller

Espai Taller

Cursos i tallers monogràfics , decoració, botiga de mobles i objectes restaurats

Necessites ajuda?

Ens pots trobar a:

  • Localització Espai Taller Carrer Sant Víctor 13, baixos o 2n 2a
    08650 Sallent

Segueix-nos a:

Espai Taller

Botiga de decoració

Cursos i tallers monogràfics , decoració, botiga de mobles i objectes restaurats

Header Espai Taller

Informació

“Espai Taller”és un projecte fruit de vint anys d’experiència en el món de les arts plàstiques i la restauració. Un espai on donem expressió a la vostra creativitat i incitem a pensar , a imaginar, a compartir i a gaudir de les diferents possibilitats expressives de l’art i i juntament amb DECO-CREA A Quatre Mans, una mirada fresca sobre la restauració, l’organització d’ esdeveniments i l’ estilisme en la decoració.
Som la Gemma i la Mireia, la Mireia i la Gemma. Dues ànimes inquietes enamorades de les coses boniques, vinguin d’on vinguin.Quatre mans. Manualitats, restauració de mobles, aparadorisme, decoració d’esdeveniments, estilisme d’interiors.
La idea de donar segones vides als objectes ens apassiona, és el nostre granet de sorra per un món més sostenible. Amb les nostres mans ens agrada CREAR,TRANSFORMAR , DECORAR i fer que cada peça sigui única.

Espai Taller us ofereix monogràfics d'art els dissabtes, cursos-online ,  de dilluns a divendres classes de pintura ,pintura al oli, acuarel.la, pintura de roba, restauració de mobles , estil.lisme, ceràmica,aniversaris i festes creatives!

Localització

Carrer Sant Víctor 13, baixos o 2n 2a - 08650 Sallent

Necessites ajuda?

Segueix-nos a: