Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
30 Juliol 2021 Per: Administrador
Els avantatges de comprar al comerç local
Els avantatges de comprar al comerç local

1.- Atenció personalitzada

És molt probable que els botiguers i professionals et coneguin, saben els teus gustos, preferències, manies i l'estil de vida que portes. A més, aquestes persones tenen molts anys d'experiència i coneixen millor que ningú els seus productes, no pretenen enganyar-te perquè no volen trencar la confiança que tenen amb els seus clients.
 

2.- Matèria prima local, fresca i de temporada.

Al petit comerç valora molt la qualitat dels productes que ven, ja que són el seu reclam principal. Por això, procura mimar tant la seva imatge com el seu producte a través de l'esforç.
 

3.- Productes únics i exclusius

Ja ho diuen..."Al pot petit, hi ha la bona confitura". Sovint, la producció de productes per a petites empreses implica l'ús de tècniques, processos o ingredients que per a la producció en massa no són prou rendibles. Quan compres a botigues locals, és probable que trobis productes únics i exclusius…
 

4.- Impera sempre el preu d'un cost just.

Evidentment costa més invertir en aliments frescos, amb una persona "real" darrere del taulell que ens atén de forma personalitzada. Això no obstant, a causa de la gran competitivitat actual del mercat, es pot trobar una excel·lent oferta sense impacte gaire gran per la nostra butxaca. A més, normalment es tracta d'un benefici directe per què s'encarreguen de produir i vendre sense intermediaris; i per això estàs afavorint a un comerç just.
 

5.- Estimula l'economia de famílies del poble.

Comprant al poble no estàs ajudant a un gran i ric empresari a comprar una tercera casa on hi passa les vacances, estàs ajudant una família a posar un plat de menjar a taula. Amb l'ús del comerç local estàs equilibrant la balança, i ajudes al manteniment directe del comerciant i la seva família, que alhora, podrà comprar altres productes que contribueixen a mantenir l'economia en funcionament.
 

6.- Cuides del medi

Si no et desplaces en cotxe, no contamines, però és que a més, en invertir en aquest tipus de comerços, que eliminen intermediaris, evites aquest sobrecost del producte.
 

7.- Estalvies en la cistella de la compra, ja que evites comprar allò que no necessites.

Que aixequi la mà qui ha anat a una gran superfície per llet o qualsevol producte i ha tornat amb una cistella plena de coses que no tenia previstes comprar. No estàs sol/a! A la gran majoria ens passa... Comprant al poble t'estalvies aquesta compra en excés i per conseqüència, evites també el malbaratament d'aliments.
 

8.- Col·labores a fer que el poble no sigui dormitori.

Els comerços donen vida als carrers. I aquesta vida genera més vida. Això porta a nous emprenedors, a noves famílies, a més cultura... Si no vols que el poble mori i no vols que Sallent perdi la seva identitat, compra al comerç local!
 

9.- Tot són facilitats!

Sí, els comerços de Sallent s'han modernitzat i ara també venen productes en línia. Així no hauràs de sortir de casa per fer la teva compra. A més, tens l'opció de passar a recollir-ho quan et vagi bé o que t'ho portin a casa. Així de fàcil en un sol clic a sallentcomercial.comCom veus, no ens falten raons! No badis més, sallentcomercial.com t’espera! 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.