Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
DOUBLE BODY PEEL
DOUBLE BODY PEEL

BRUNO VASSARI

DOUBLE BODY PEEL

L'Estètica

27.15€

En stock

Per saber les opcions d'entrega del producte, posa el codi postal de la teva població AQUÍ

Escull el transport

Entrega per Transportista
Recollida a establiment

Necessites ajuda?

Descripció

Exfoliant amb  con grànuls fòssils i àcid glicòlicAquest  exfoliant corporal està formulat amb una pols de granulometria mitja amb excel·lents propietats cosmètiques i de compatibilitat amb la pell. Elimina las cèl·lules mortes i impureses superficials i estimula la regeneració de la pell, deixant una textura suau i  homogènia. Per altre banda, l’exfoliació química  que aporta l’àcid Gliclic, un àcid d’origen natural, procedent de la canya de sucre. Té  una acció exfoliant per la pell i gràcies al seu petit tamany molecular posseeix una gran eficàcia, alliberant la pell de cèl·lules mortes,  optimitzant l’acció dels principis actius aplicats amb posterioritat. Allisa i suavitza la pell.Aquest  peeling de doble acció exfoliant, una mecànica i una química, està formulat amb:
  • Peeling mecànic:  Fossil Peeling Powder. Petites partícules d’origen natural que són les responsables de l’acció mecànica de l’exfoliant. Gràcies a la suau fricció que realitzen permeten eliminar cèl·lules mortes de manera suau i respectuosa amb la pell. L’acció química l’aporta el’Àcid Glicòlic, que afina la textura de la pell i afavoreix l’absorció del principis actius.

  • Peeling químic: formulat  amb una peita concentració d’Àcid Glicòlic  que ajuda a perfeccionar l’acció exfoliant mecànica.

Format: 200mlTipus de pell:- Tot tipus de pellAplicació:Aplicar  a tot el cos o en la zona específica a tractar amb moviments circulars fins el moment en el que el producte es torni més dens. Llavors, mullar lleugerament amb aigua per poder treballar-lo amb comoditat. Un cop finalitzat,  aclarir amb abundant aigua tèbia. Gràcies a la seva  textura semblant al sabó no és necessari netejar prèviament la pell.