Tancar

No tens productes a la cistella

Tancar
Tancar
26 Gener 2023 Per: Administrador
Dissabte dels Petits Negocis
Dissabte dels Petits Negocis

Cada vegada importem més costums i festivitats d'altres cultures, la gran majoria de països anglosaxons: el Halloween, el Pare Noel per Nadal, el Black Friday i molts altres. Hi ha qui ho veu com un atac a les nostres tradicions, però n'hi ha d'altres que no substitueixen cap festivitat nacional i que, a més, són molt beneficioses per l'economia local. Sí, estem parlant del "Small Business Saturday" el Dissabte dels Petits Negocis, que se celebra el dia 26 de novembre, el dissabte després del Dia d'Acció de Gràcies, tan celebrat als Estats Units.

Què és el Dissabte dels Petits Negocis?

És una festa que anima a tothom a fer les seves compres de Nadal als negocis locals. 

Quin origen té?

Tot va començar amb una campanya publicitària de la institució financera American Express el 27 de novembre de 2010 per donar més visibilitat a les petites empreses, així com a animar als consumidors a comprar els seus regals de Nadal a les botigues locals i així, ajudar a la comunitat a mantenir-se viva.

No obstant això, el dia es va fer oficial el 2011, quan els alcaldes, governadors, senadors de l'Estat de Washington i el fins i tot el 44è President dels Estats Units, Barack Obama, van donar el seu suport de forma oficial al Dissabte dels Petits Negocis.

Per què és important donar suport al comerç local?

Donar suport als negocis locals, no només manté els negocis vius, sinó que també manté les comunitats vives i actives. Si has de comprar regals per aquestes festes, no dubtis a fer-ho a una botiga del teu poble. Et donem alguns consells per aprofitar al màxim: 

Evita les compres impulsives: prepara’t i pensa en tot allò que vols comprar per celebrar les festes de Nadal. Què cuinareu? Quins regals fareu? Apunta-ho tot a una llista. 

Participa en les activitats locals: La Unió de Botiguers de SallentComercial, l'Ajuntament, organitzacions i altres entitats organitzen activitats per atraure els compradors de totes les edats.

Sigues un influencer: Sí, tothom influencia, encara que no tinguis milers de seguidors potser la teva veïna o el teu cunyat veuen tot allò que comparteixes. Si estàs feliç amb la teva compra, comparteix-ho a les teves xarxes socials i sigues influenciador per un dia, animant a tothom a comprar al comerç local.

Si pel que sigui, prefereixes comprar de forma online a SallentComercial trobaràs infinitat de productes de negocis locals, així que podràs continuar donant suport a la comunitat local de botiguers i botigueres des de la comoditat de casa teva.


 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat ni divulgat. Cal omplir tots els camps.