Política de privacitat

UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT, garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades pel comprador, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "clients" de UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT amb l'únic fi de gestionar les seves comandes i realitzar campanyes comercials del seu possible interès (ofertes, promocions, descomptes, etc). Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació comercial pot comunicar-ho a hola@sallentcomercial.com i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.
Totes les comunicacions privades entre UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT i els seus usuaris o compradors seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT es reserva el dret de verificar la informació facilitada per l'usuari qui, per la seva banda, un cop registrat, podrà accedir en tot moment al seu perfil.
UNIÓ BOTIGUERS I COMERCIANTS DE SALLENT adverteix a l'usuari que podrà rebutjar les peticions de registre realitzades de forma fraudulenta o en vulneració de normes i drets de tercers, podent ser donats de baixa si infringeixen les condicions legals del lloc web.
L'usuari és responsable de l'ús i confidencialitat de la seva contrasenya d'accés. Per això, davant de qualsevol sospita que la seguretat s'ha vist vulnerada, haurà de procedir a modificar-la immediatament.
L'usuari també podrà exercir en tot moment el seu dret de rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a hola@sallentcomercial.com adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.