Inici / Associació

Benvinguts al web de Sallent Comercial

Sallent Comercial és el resultat d'anys d'esforç i dedicació d'un nombrós grup de comerciants, empreses i professionals de la nostra vila, amb la inquietud de dinamitzar i potenciar el seu desenvolupament tant econòmic com humà, a partir d’objectius i fites comuns.

Actualment som prop de 70 associats que donen un ampli ventall de serveis a la nostra vila, així com feina a un nombrós grup de població. Avui en dia aquest sector dóna feina a més de 500 persones, la majoria d'elles de la nostra vila.

No cal oblidar que el nostre colectiu, també col·labora en enfortir el teixit humà i associatiu de la nostra vila, patrocinant tot tipus d'esdeveniments, tant festius com lúdics, esportius o culturals que organitzen les entitats locals.

Així doncs, són molts els pròs que fan de la nostra associació un element dinàmic i imprescindible per l'economia local.

Fes-te soci

Som comerç, som professionals, som Empresa

Si vols fer-te soci de la nostra entitat, només cal que omplis el formulari de la secció contactar i ens l'enviïs, tot seguit ens posarem en contacte amb tu per fer-te una visita i informar-te de tots els avantatges que gaudiras des del primer moment, ja sigui a nivell d'empresa, personal i fins i tot els teus treballadors.

Pots associar-te tant si ets un comerç, una empresa o autònom.

ANAR AL FORMULARI